در نشست تخصصی " شهر خوب، شهر کار آفرین" مطرح شد؛ شهر خوب دارای تفکر مشتری محور است

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۱ کد : ۹۵۱۶ اخبار بنیاد
تعداد بازدید:۳۱۰۲
در ادامه برگزاری نشست های ترویجی و تبیین مفاهیم شهر خوب، نشست تخصصی"شهر خوب، شهر کارآفرین "روز چهارشنبه-۱۰بهمن ماه- با حضور مدیران ادارات، نهادهای دولتی و غیر دولتی، فعالان و کنشگران علمی،آموزشی و اصحاب رسانه  و شهرداری کاشان برگزار شد.

در ادامه برگزاری نشست های ترویجی و تبیین مفاهیم شهر خوب، نشست تخصصی"شهر خوب، شهر کارآفرین "روز چهارشنبه-10بهمن ماه- با حضور مدیران ادارات، نهادهای دولتی و غیر دولتی، فعالان و کنشگران علمی،آموزشی و اصحاب رسانه  و شهرداری کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، امیر حسین اسدی مدرس دانشگاه و عضو شورای توسعه کسب و کارهای دیجیتال در این نشست تخصصی که با مشارکت دانشگاه و شهرداری کاشان برگزار شد ضمن تاکید بر مفاهیم مربوط به شهر کارآفرین به تشریح شاخص های مهم این حوزه از جمله مبانی شتابدهنده ها در شهر کارآفرین، مدیران کارآفرین، مدارس و دانشگاه کارآفرین در شهر کارآفرین پرداخت.

اسدی در ابتدای این نشست با اشاره به تعریف شهر خوب و مولفه های آن؛ روش های تحقق این مهم را به تفضیل بیان نمود و اولین گام برای برنامه ریزی و ساخت شهر خوب را شناسایی مزیت‌های رقابتی یک شهر معرفی کرد.

وی همچنین سرمایه‌گذاری هدفمند بخش دولتی برای جذب کسب ‌وکارها به سوی شهرها را ضروری دانست و افزود: شهر خوب دارای تفکر مشتری محور است و شهرها می‌توانند از طریق گفت‌وگوی مداوم با رهبران صنایع و ایجاد ارتباط بین کسب‌وکارها، سرمایه‌گذاران و استعدادهای مختلف و نیز برگزاری کنفرانس‌ها، سازمان‌ها را در یک گروه انتخابی جذب کنند.

این مدرس دانشگاه در ادامه رشد هوشمند را به معنی برنامه‌ریزی برای آینده  دانست و تصریح کرد: دنیا مملو از نمونه‌ شهرهایی است که به سرعت و بدون هیچ‌گونه برنامه‌ریزی خاصی رشد کرده‌اند. نتیجه این عدم برنامه‌ریزی در بهترین حالت هرج و مرج و بی‌نظمی است لذا مدیران شهری باید ضمانت کنند که این برنامه‌ها در طول زمان با تغییر نیازهای شهر سازگار خواهند بود چرا که کارآمدترین شهرها چشم‌اندازی منطقه‌ای اتخاذ می‌کنند و فرآیند برنامه‌ریزی جامع و انعطاف‌پذیری دارند.

بنابراین گزارش، اسدی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح  شاخص های دیگر ایجاد شهر خوب از جمله چشم‌انداز منطقه‌ای، زیست محیط خوب، فرصت برابر برای همه افراد، شهروند خوب و مدیریت واحد شهری شهر خوب پرداخت و در پایان نیز اکوسیستم کارآفرینی شهر خوب را برای حاضرین تبیین نمود.

شایان ذکر است نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب با هدف حل چالش‌های مدیریت شهری در محورهای آب، حمل‌ونقل و ترافیک، پسماند، انرژی و محیط‌زیست، بهداشت و سلامت، گردشگری و صنایع و کسب‌وکارهای بومی با همکاری ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاددانش بنیان معاونت علمی و دانشگاه کاشان از 8 لغایت 10 اسفند ماه برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر برای شرکت در این رویداد علمی می توانند به   WWW.KASHANIDEA.IR مراجعه نمایند.

کلیدواژه‌ها: شهر خوب، شهر کارآفرین


نظر شما :