بنیاد نخبگان سعیدی و مدیریت آموزش و پرورش کاشان تفاهم نامه امضا کردند.

۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۴ کد : ۷۰۳۶ اخبار بنیاد

این تفاهم­نامه را آقای داود حسنعلیان، مدیر عامل بنیاد و آقای محمود خدمتی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان در رابطه با همکاری در برگزاری مسابقه ی جوانه های نوآور امضا کردند. مقرر شده است که بنیاد نخبگان سعیدی در راستای رشد و شکوفایی خلاقیت دانش آموزان، با برگزاری این مسابقه هدایایی را به دانش آموزان خلاق و معلمین و مدارس آنها اعطا کند. طرح های دانش آموزشی پس از بررسی و گزینش اولیه در آموزش و پرورش به بنیاد ارسال شده و توسط کمیته ی علمی و داوری بنیاد که متشکل از اساتید دانشگاه می باشد داوری خواهد شد و جوایز اهدا خواهد گردید. مدت این تفاهم نامه یک سال است که تا سه سال قابل تمدید می باشد. لازم به ذکر است که بنیاد در تلاش است به طرح های برتر معلمان پژوهشگر آموزش و پرورش نیز در برنامه ای جداگانه هدایایی را اعطا نماید.