نمایشگاه جوانه های نو آور با حضور دانش آموزان خلاق

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴
نمایشگاه  جوانه های نو آور با حضور دانش آموزان خلاق

دانش آموزانی که  محصول آنها در این جشنوار امتیاز آورده بود همراه با محصولات و دستاوردهای خود حضو داشتن.

بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان و اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان به منظور ترویج فرایندی که به شکل منظم تفکر خلاق را در پاسخگویی به نیازهای امروز و فردا مورد توجه قرار دهد برای تمام مقاطع تحصیلی در زمینه علمی ، فنی ، ادبی ، هنری و ... اقدام به برگزاری جشنواره ای تحت عنوان "جشنواره جوانه های نوآور" به خصوص طرح هایی که در قالب جشنواره های جابر ابن حیان و نوجوان خوارزمی و جوان خوارزمی ارایه می شود، برگزار نمود.
لذا از مدیران محترم مدارس در خواست شد دانش آموزانی که دارای ایده های خلاق و نوآورانه ی علمی، ادبی ،فنی ،هنری و...به خصوص در زمینه فنی و علمی که می تواند منتج به بروز طرح های محصول محور شود ، هستند به شرکت در این جشنواره  تشویق وترغیب نمایند.

معیار های داوری طرح ها
خلاقیت و نوآوری  - ارزش علمی، فنی - کاربرد و حل مساله - مستند سازی علمی

فرصت ها
1- برگزاری اردوهای علمی- پژوهشی ویژهی دانش آموزان برگزیدهی جشنواره
 2-استفادهی دانشآموزان ومعلمان برگزیده از ظرفیت های دانشگاه کاشان و مرکز رشد وابسته به آن ، مانند دسترسی به کتابخانه، آزمایشگاهها و کارگاهها، سایت رایانه و رصد خانه.